Samengestelde vloeren

Combinatie van massief hout en multiplex of populieren/berkenhout.

Met parket dat is samengesteld of halfmassief krijgt u het beste van twee werelden: de unieke en bijzondere warmte en uitstraling van vol hout, én alle voordelen van een multiplex. Hoe gaat dat? De toplaag van fineerparket bestaat uit echt hout – geen print. De onderlaag kan bestaan uit  multiplex of populieren/berkenhout. Deze lagen zijn haaks op elkaar verlijmd, voor een stevig effect. Uw vloer ziet er dus uit als parket, en voelt ook zo aan. Maar de vloer hij is goedkoper, en uiterst stabiel dankzij de speciale opbouw.

Het beste van twee werelden

U krijgt dezelfde unieke look. Want het hout is van honderdprocent natuurlijk materiaal gemaakt. Geen twee bomen zijn gelijk, en dus zijn ook geen twee planken van uw samengesteld parket identiek. Dat maakt samengesteld parket tot het ideale materiaal om uw vloer toch de rijke, unieke en warme uitstraling van hout te geven, zonder zijn hogere prijs.

Samengesteld parket met een dikkere toplaag

De toplaag van uw samengesteld parket bepaalt de duurzaamheid van uw vloer. Want hoe dikker uw toplaag in massief hout, hoe vaker u uw samengesteld parket een frisse uitstraling geeft met een opschuurbeurt. En hoe langer uw vloer meegaat. Kies dus voor samengesteld parket van Parket Van Laer-Eyskens. Vraag advies, en kom onze brede waaier aan half massief parket bekijken in een van onze toonzalen!

Samengestelde vloeren - Parket van Laer - Eyskens
Samengestelde vloeren - Van laer - eyskens Meubelmakerij - parket - deuren - trappen - lille