Binnendeuren

Ambachtelijk & stijlvol vakmanschap

Wij zijn dé leverancier van exclusieve houten deuren die toch mooi en betaalbaar zijn. Ontworpen naar modern design of de klassieke traditie. Geproduceerd met professioneel vakmanschap. Wanneer je op zoek bent naar welk soort houten binnendeur van hoge kwaliteit dan bent u hier aan het juiste adres.

Ambachtelijk • Modern • Exclusiviteit

Wij hebben een een passie voor houten binnendeuren. Daarom maken wij houten deuren op een ambachtelijke wijze, maar wel naar de moderne eisen van deze tijd. We hopen dat u die passie voor mooie, exclusieve houten deuren met ons wilt delen.

Eerlijk eiken

Wij geven wij de voorkeur aan duurzaam eikenhout uit Frankrijk. Iedere plank heeft een unieke structuur en daarom is er geen enkele deur hetzelfde. Daarnaast is eikenhout ook een zeer  duurzaam materiaal met een zeer lange levensduur. De houten deuren van ons worden zelfs  mooier naarmate de tijd voorbij gaat.

De unieke eigenschappen van onze houten deuren stoppen niet bij de nerf van de planken. Wij leveren binnendeuren op maat naar uw wensen en en voorkeuren. Naast het hoogwaardige eiken en de ambachtelijke constructie door onze vaklieden zorgen we uiteraard ook voor het beste hang- en sluitwerk.