Trappen

U wilt uw woning een persoonlijke, warm een huiselijke uitstraling geven? Van Laer-Eyskens heeft een scala van fraaie houten trappen. U heeft de keuze uit verschillende soorten hout.

Vroeger werd een trap vaak alleen als praktisch middel gezien om van beneden naar boven en andersom te komen. Een trap zal uiteraard altijd een praktisch middel blijven maar inmiddels wordt de trap ook steeds vaker als een designblikvanger gezien. Een trap is niet alleen een brug tussen twee verdiepingen, het oog wil ook wat. Daarom is er naast de functionaliteit steeds meer aandacht voor de esthetische kant.

Een trap als designblikvanger

Wij realiseren houten trappen in diverse stijlen. Wij beseffen als geen ander dat een trap in een ruime hal of kamer een andere uitstraling nodig heeft dan een trap naar de zolderverdieping.

De houten trap kan een robuust karakter hebben of de ruimte van de hal versterken. De meer traditionele trap kan grandeur aan een hal toevoegen door barokke elementen. Een trap kan een verfraaiing van uw woning of bedrijfspand zijn.

Bij ons is elke trap anders. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een modern uitgerust machinepark en de kennis en professionaliteit van ons bedrijf brengen uw woning naar een nader level.

Wij maken een trap die past bij uw pand, uw wensen, uw smaak en uw budget.

U kunt kiezen voor speelse details en ornamenten of de eenvoud benadrukken in de trap. Houtsoorten zijn daarbij sterk bepalend voor de uitstraling.

  • Houten trappen
  • Wenteltrap
  • Steektrap
  • Spiltrap

Advies op maat

We adviseren u graag over uw mogelijkheden. Het geheel moet qua vorm, stijl en klasse naadloos aansluiten op uw wensen.  Wij stellen uw wens centraal waardoor iedere trap exclusief voor u vervaardigd en gemonteerd wordt.