Massieve vloeren

Houten vloeren

Voor de houten vloer van uw dromen, gaat u naar Parket Van Laer-Eyskens. Bezoek onze toonzaal en bekijk het ruime aanbod houten vloeren. Kiest u voor geoliede eikenhouten vloerdelen met een natuurlijke uitstraling? Of wilt u een robuuste, verouderde houten vloer? Welke vloer ook bij uw interieurwensen past: bij ons vindt u zeker de houten vloer die u zoekt. Wij  adviseren u graag over de uitstraling, kleur en maatvoering.

  • Gemaakt decennia jaren vloerplezier
  • Zeer sterk
  • Goede isolatiewaarde
  • Prettige en warme uitstraling
  • Heel goed bestand tegen vloeistofvlekken

De specialist in massief houten vloeren en parket

Voor een houten vloer op maat

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer? Wij leveren houten vloeren op maat. Uit Frankrijk wordt hout aangeleverd aan onze eigen houtfabriek. Daar wordt het hout met zorg bewerkt tot de houten vloer die past bij uw wensen. Omdat er op regelmatige basis nieuwe voorraden hout worden gebracht, kunnen wij de vloer naar keuze meestal snel leveren. Ook voor het juiste onderhoud van uw houten vloer kunt u bij ons terecht.

White wash, donker gerookt, modern of nostalgisch verouderd. Bij binnenkomst in de showrooms kunt u het uitgebreide aanbod houten vloeren ontdekken. Omdat de productie van uw houten in ons bedrijf gebeurt kunnen we de prijzen interessant  houden.

 

Mogelijkheden voor een massief houten vloer

Ieder houtsoort kan op haar beurt weer bewerkt worden met naturel olie of kleurolie om de vloer nog meer een eigen karakter te geven. Zo ontstaan ontelbaar veel mogelijkheden om de massief houten vloer te creëren die perfect bij uw interieur past.

Extra brede houten delen

Extra brede massieve planken in rustieke eikensortering met breedtes tot wel 38 cm geven uw woning de uitstraling van een kasteel. Exclusiviteit en een heel speciale sfeer zijn ontegenzeggelijke eigenschappen die bij deze prachtige massief houten vloeren passen. Door de grote breedtes zal deze eiken vloer na het leggen een zeer eigenzinnig uitstraling aan de vloer geven. Ook de geringe vervorming en het ontstaan van kleine breedte-verschillen dragen bij aan het speciale karakter van deze vloerdelen. De vloerdelen zijn ook in smallere planken te realiseren .

Deze delen hebben lengtes tot wel vijf meter lang en hebben een dikte van 25 mm. De vloerdelen kunnen bijvoorbeeld ook rechtstreeks op balken gelegd worden, zodat je aan de onderzijde gelijk een mooi plafond hebt.

Massieve vloeren - Parket van Laer - Eyskens
Massieve vloeren - Van laer - eyskens Meubelmakerij - parket - deuren - trappen - lille